De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm metallic groen

MagicFX handheld streamer kanonnen kopen tegen de laagste prijs! Laat uw feest stralen met deze prachtige streamer shooters!

Voor het hedendaagse uitgaanspubliek is muziek, licht, geluid en een (bekende) DJ niet meer genoeg. Mensen willen non-stop vermaakt en geëntertaind worden. Het uitgaanspubliek heeft heel veel prikkels nodig. Dat is precies waar de producten en effecten van MagicFX op in spelen; beleving! Het woord ''beleving'' staat centraal bij de producten van MagicFX. Van CO2-effecten tot confetti guns en van vlameeffecten tot streamer shooters; MagicFX bedenkt, creëert en levert kwalitatief hoogstaande belevingsproducten voor horeca, evenementen en festivals wereldwijd! De special effects van MagicFX zorgen voor het wow-effect onder uw publiek, zorgen voor een adembenemend effect waarvan de beelden op social media kanalen worden gedeeld. Wij zijn erg trots om te kunnen zeggen dat wij officieel zakenpartner zijn van MagicFX!

MagicFX handheld streamer shooters kopen tegen de laagste prijs!Streaamer cannons worden steeds populairder. Waar het voorheen vooral de confetti shooters waren die het publiek konden opzwepen, zien we nu steeds vaker de lange streamer door de lucht vliegen bij een evenement. Het streamer kanon heeft vooral een snelle opmars gemaakt onder de kleinere evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, in de horeca, etc. De glinstering van de metallic streamers geven een ongekend effect op uw publiek. Om een totaalbeleving te creëren tijdens uw evenement, kunt u de metallic streamer kanonnen erg goed combineren met onze andere feestartikelen. Wanneer u de metallic streamer shooters bijvoorbeeld combineert met onze led foam sticks of ijsfonteinen, versterken deze gadgets elkaars afzonderlijke effect.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2050
9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."
11.81