De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm metallic blauw

Handheld streamer shooters als horeca gadget en al festival gadget! Streamer shooters waarmee je een WOW-effect creëert.

MagicFX is DE pionier op het gebeid van special effects. Met een snel vernieuwend assortiment zorgt MagicFX voor up to date belevingseffecten voor evenementen van over de gehele wereld. tegenwoordig vraagt het uitgaanspubliek meer dan alleen muziek en wat sfeerverlichting. Het uitgaanspubliek wil non-stop geprikkeld worden, wil non stop geëntertaind worden. Om dit te bereiken is het vrijwel onmogelijk om de producten en effecten van MagicFX te negeren. De CO2 effecten, confetti effecten, vlameffecten en streamer kanonnen van MagicFX zijn ongeëvenaard! Wij zijn dan ook zeer trots om te kunnen zeggen dat wij officieel zakenpartner zijn van MagicFX. De Horeca Bazaar combineert de kwaliteit en professionaliteit van magicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar!

Handheld streamer kanon als horeca gadget en als festival gadgetHandheld streamer shooter worden meer en meer populair in de horeca en in de evenementenwereld. Waar de streamer kanonnen voorheen vooral gebruikt werden op grootschalige festivals, tijdens sportevenementen en tijdens grootschalige popconcerten, zijn de handheld streamer kanonnen nu ook steeds vaker te zien tijdens kleinere feesten. Bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen....... tijdens ieder event vormt de streamer shooter een toegevoegde waarde. De streamer shooters zorgen voor een adembenemend wow-effect onder uw gasten. Deze 80cm metallic blauwe handheld streamer cannons zijn, vanwege de grote reikwijdte, vooral goed te gebruiken op grootschalige evenementen en festivals. Voor kleinschaligere evenementen kunt wellicht beter gebruik maken van onze kleinere streamer kanonnen.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 1940
9.1
1940 Beoordelingen
"Snelle bezorging
Was snel in huis"
11.81