De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm fluo roze

Maak uw festival compleet met onze fluoriserende confetti shooters! Draaien en knallen maar met deze mooie streamer shooters.

Confetti is natuurlijk een van de meest populaire feestartikelen ter wereld. Op ieder feest, festival of evenement is altijd wel confetti te vinden, maar alleen confetti snippers is tegenwoordig niet meer genoeg. De feestbeesten moeten tegenwoordig door steeds meer dingen geprikkeld worden om zich te vermaken. Losse confetti is tegenwoordig niet meer genoeg, dus daarom confetti shooters! Deze geven een knal met als vervolg een wolk van confetti! Maar dat is nog niet alles.. Deze confetti snippers reageren op black-light. Hierdoor geven ze licht als ze hiermee in aanraking worden gebracht. Dit zal een echt WOW-effect ervaren worden.

Geen evenement is compleet zonder onze confetti shooters!


Confetti shooters is de ideale sfeermaker op welk evenement dan ook! Op festivals zal dit een magistraal effect brengen. Dat zal natuurlijk ook te zien zijn op de prachtige after foto’s. Hierdoor zullen andere feestbeesten spijt hebben dat ze niet naar uw festival zijn gekomen. Maar ook voor kinderfeesten, in een kroeg of café is dit een perfect feestartikel! Maar natuurlijk hebben we nog veel meer artikelen in ons assortiment waar u de perfecte sfeer mee kunt creëren! Zo kunt u met onze Foam sticks en sound activated LED armbandjes, de puntjes op de i zetten van uw evenement!

Onze MagicFX streamer shooters tegen de laagste prijs van Nederland!


Een leuk sfeertje creëren is natuurlijk leuk een aardig. Maar daar zit meestal een grote prijskaart aan. En dat willen wij juist tegen gaan, want een leuke sfeer creëren hoeft niet duur te zijn. Daarom bieden wij over al onze feestartikelen de laagste prijsgarantie! Dit kunnen wij doen door de manier van inkoop die wij hanteren. Wij kopen onze producten grootschalig in waardoor we enorme schaalvoordelen creëren. Hierdoor kunnen wij meer terug geven aan onze klanten, aan u dus! Ziet u elders een van onze producten tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

9.1
1947 Beoordelingen
"altijd feest
fijne produckten , sfeerverhogend en gezellig"