De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm fluo oranje

Confetti streamers die heb publiek omhelzen! Deze professionele streamer shooters zijn een echte musthave op uw evenement.

Naast geluid en licht is er altijd nog iets extra’s nodig om een feest te laten slagen! Daarom heeft De Horeca Bazaar voor u fluorescerende confetti shooters. Dit zijn shooters van 80cm lang die gevuld zijn met streamers. Dit is een soort confetti wat zichzelf uitrolt na lancering waarmee er gigantische slingers door het publiek heen vliegen. En het mooiste van allemaal is dat de ze slingers ook nog lichtgeven indien deze in contact komen met een blacklight, Dus dan geeft dit product ook nog licht!
Andere niet te vergeten artikelen die wij verkopen zij o.a. LED foam sticks.

Een kind kan de was doen!


Deze prachtige confetti kanonnen zijn heer erg simpel in gebruik te nemen, Je pakt deze shooter in uw handen, en gaat met de lange steel naar voren. Het is daarna slechts een kwestie van draaien, en. BAM! Een flinke klap duwt het voorste stuk tape eruit doormiddel van een gasflesje waardoor de gehele inhoud door de ruimte knalt. Hiermee vallen de monden open van de feestgangers en creëert u een picture perfect effect!

Professionele kwaliteit voor een lage prijs!


De Horeca Bazaar importeert vrijwel al haar producten zelf. Dit doen we zeer grootschalig, waardoor we schaalvoordelen creëren. Dit zorgt ervoor dat we altijd uit voorraad kunnen leveren en onze confetti shooters kunnen aanbieden met de laagste prijsgarantie. Voor 18:00 besteld betekend dan ook de volgende werkdag in huis!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2136
9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."
11.27