De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 80cm fluo geel

Creëer een effect als nooit te voren met deze fluorescerende confetti. Deze streamer shooters geven een lichtgevend effect in het donker!

Fluorescerende kleuren zijn tegenwoordig overal te vind, in de vorm van tape, Hawaii kransen of confetti kanonnen. Hoe meer beleving in het donker hoe beter! Je wilt namelijk dat de gast helemaal opgaat in de sfeer van het event. Maar daar mag gerust een knal bij, toch? Dan hebben wij het ideale product voor u!

Open uw feest met een klapper, of sluit het zo af!

Iedereen geniet van de confetti, en wat is er nou mooier dan een dwarrelende lucht, dat ook nog eens licht geeft! Doormiddel van een blacklight lijkt het wel alsof er duizenden sterren het publiek omhelzen! Het is naast het prachtige effect iets wat u de klanten voor altijd aan zal herinneren. Want deze shooters zijn een hele aparte ervaring!

Een zacht prijsje voor een grote knaller!

U kunt deze producten per stuk, of per doos van 20 stuks kopen. En dat voor de laagste prijs garantie! Omdat De Horeca Bazaar rechtstreeks vanuit het bedrijf inkoopt houden wij zo de prijs laag voor u. Zie u ergens hetzelfde product goedkoper? Dan passen wij de prijs direct aan en krijg u het verschil terug! En voor 16:00 besteld betekend de volgende werkdag in huis! Fantastisch toch?
magicFX handmatige streamer shooter 80cm
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."