De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm multicolor metallic

MagicFx Streamers voor elk feest en festival! Deze streamer shooters voor de laagste prijs van Nederland!

De streamer shooters van De Horeca Bazaar is de grote variant van de welbekende confetti shooters. De streamers geven een fantastisch effect wanneer ze door de lucht dwarrelen en schieten een stuk verder dan de confetti shooters, streamers worden daarom bijvoorbeeld vaak gebruikt op outdoor festivals en andere grote evenementen. Het is erg voor festival organisatoren een echte aanrader om ook een kijkje te nemen bij onze andere feestartikelen zoals; foamsticks en onze strandballen en
opblaasdieren

Waarvoor zijn de streamer shooters bedoeld?


Deze handmatig te bedienen streamer shooter is een onmisbare party gadget op ieder feest, evenement en bruiloft. Ook in voetbalstadions of andere sportevenementen wordt er veel gebruik gemaakt van streamers. Deze shooters zijn goed in te zetten om een hoogtepunt nog meer te benadrukken voor uw publiek en gasten. Deze metallic streamer shooter schiet een grote variëteit aan kleuren het publiek in.

Hoe werken de streamers van De Horeca Bazaar?


Er zit een plastic randje om de streamer heen om de ervoor te zorgen dat de streamer niet kan afgaan wanneer dit niet de bedoeling is. Wanneer het veiligheids clipje is verwijderen kun je het onderste deel van de shooters draaien waardoor de streamer zullen worden afgeschoten. Het is erg belangrijk dat de streamer shooters niet op andere personen wordt gericht.

Bestel de streamer shooters vandaag nog voor 15:00 en u heeft ze de volgende dag al in huis!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 1940
9.1
1940 Beoordelingen
"Snelle bezorging
Was snel in huis"
8.17