De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm metallic roze

De beste kwaliteit streamers voor de allerlaagste prijs! Geef uw feest een professionele draai met deze MagicFX streamer shooters.

metallic streamers en confetti shooters confetti kanon kopen
De metallic roze streamers geven net als alle andere confetti en streamer cannons een erg mooi effect, echter zijn de roze metallic shooters erg gebruikelijk om te worden gebruikt om speciale thema's zoals bijvoorbeeld; kinderfeestjes of geboortes, de gay pride en roze maandag. Vaak worden op dit soort evenementen de roze metallic handheld shooters gecombineerd met onze roze LED foam sticks en roze vlaggenlijnen. Hierdoor kunt u uw thema extra goed doorvoeren.

De allerlaagste prijsgarantie op alle confetti en streamer shooters

De confetti shooters en streamer cannons worden bij De Horeca Bazaar aangeboden voor de allerlaagste prijs van Nederland. De streamers zijn van professionele kwaliteit maar zijn ook prima te gebruiken voor particulieren zoals bijvoorbeeld bovenstaande gelegenheden. Voor grote gebruikers is het ook erg interessant om een kijkje te nemen naar onze staffelprijzen. Voor een bestelling die buiten onze staffels valt maken wij graag vrijblijven een offerte voor uw aan.

Hoe werken de streamer shooters precies?

De streamers zijn erg makkelijk in gebruik, voor gebruik dient het plastic randje van de shooter verwijderd worden en je bent klaar om te gaan. De instructies staan aangegeven op de buis zelf, let er wel altijd op dat de shooters niet gericht word op dichtbij staande personen.

Bestel vandaag voor 15:00 uw streamers en uw bestelling is de volgende dag bij u thuis.
1 10 1632
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"
Ook iets voor jou?
Professionele ijsfonteinen

Ijsfontein - Prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk
ijsfonteinen professioneel

Ijsfontein - Prof. 30 sec

Professionele ijsfonteinen, incl fleshouder en opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Vandaag uw ijsfonteinen online kopen, morgen in huis!

Vanaf
0,30
Per stuk