De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm metallic donkergroen

Creëer een echt wow-gevoel met de donkergroene metallic streamers! Zorg ervoor dat uw event zijn hoogtepunt bereikt met deze professionele streamer shooters.

metallic streamers en confetti shooters confetti en streamer shooters kopen
Waar de streamers en confetti al een hele tijd gebruikt worden festivals en evenementen groot of klein trekt nu ook de natte horeca en zelfs particulieren evenementen aan met het gebruik van de streamer cannons. Denk bijvoorbeeld aan kleine vieringen, bruiloften en verjaardagen. Omdat mensen steeds meer zoeken naar een wow-effect op dit soort gelegenheden zijn de streamers erg hard in opkomst.

De streamers van De Horeca Bazaar voor de allerlaagste prijs van Nederland

De streamers en confetti shooters bevatten inhoud die 100% biologisch afbreekbaar is. Het zijn professionele streamer shooters die afkomstig zijn uit de fabriek van MagicFx. De streamers shooters en confetti kanonnen zijn dus van professionele kwaliteit maar zijn echter erg voordelig aangeboden, wij hanteren namelijk altijd de laagste prijs garantie, voor al onze producten. De streamer shooters zijn voor grote gebruikers nog voordeliger vanwege onze staffelprijzen.

Tip: Gebruik de streamer shooters in combinatie met de foamsticks voor een feest ervaring om nooit meer te vergeten!

Hoe werken de streamer shootes van De Horeca Bazaar?

De streamers zijn erg makkelijk met de hand te bedienen. Zorg ervoor dat het plastic randje verwijderd is van de shooters voor uw de shooter gebruikt. Wanneer u de handvat wegdraait zal de streamershooter afgaan, zorg er dan ten alle tijden voor dat u uw shooter niet op een ander persoon gericht heeft.

Wanneer uw bestelling vandaag voor 15:00 bij ons binnen is komt uw bestelling morgen al bij u thuis!
1 10 1632
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"
Ook iets voor jou?
ijsfonteinen professioneel

Ijsfontein - Prof. 30 sec

Professionele ijsfonteinen, incl fleshouder en opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Vandaag uw ijsfonteinen online kopen, morgen in huis!

Vanaf
0,30
Per stuk
Professionele ijsfonteinen

Ijsfontein - Prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk