De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm metallic donkerblauw

Metallic donkerblauwe streamers zorgen voor de beste feest sfeer! Streamer shooters van MagicFX!

metallic confetti shooters en streamers streamers en confetti kopen
De donkerblauwe metallic shooters van De Horeca Bazaar gaan als warme broodjes over de toonbank sinds de enorme populariteit van alle feestartikelen en partygadgets die er tegenwoordig bij komen kijken op festivals en evenementen. Alle festivals, groot en klein maken tegenwoordig gebruik van bijvoorbeeld foamsticks, confetti shooters en dus ook de streamer shooters! Niet alleen de festivals maar ook kleinere evenementen, de horeca en zelfs particulieren maken tegenwoordig gebruik van de populaire streamers, het is ook erg trending voor bruiloften om gebruik te maken van streamers en confetti shooters.

Hoe werken de streamer shooters van De Horeca Bazaar precies?

De streamer shooters zijn erg makkelijk te bedienen, u dient het plastic clipje van de buis af te halen en vervolgens is de shooter klaar voor gebruik. De shooters dienen niet gericht te worden op andere personen. Wanneer u het handvat van de shooter naar de juiste kant draait (instructies op de buis zelf) zal de streamer afgaan en zult u het prachtige effect creëren waar mensen van op zullen kijken. De streamers zijn het perfecte middel om een echt wow-gevoel te creëren.

Bestel vandaag nog voor 15:00 en uw streamers zijn de volgende dag al bij u in huis!
1 10 1742
9.1
1742 Beoordelingen
"Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge..."
Ook iets voor jou?
Professionele ijsfonteinen

Ijsfontein - Prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk
ijsfonteinen professioneel

Ijsfontein - Prof. 30 sec

Professionele ijsfonteinen, incl fleshouder en opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Vandaag uw ijsfonteinen online kopen, morgen in huis!

Vanaf
0,30
Per stuk