De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch streamer shooter 80cm fluo roze

Een knallende Gay Pride of Roze Maandag met onze MagicFX confetti shooters! Deze streamer shooters maken van uw feest een knalfuif een een druk op de knop!

Het krijgt in Nederland een steeds groter podium en dat vinden wij bij De Horeca Bazaar super tof. Roze Maandag en de Gay Pride worden ieder jaar steeds grootser gevierd, en daar hoort natuurlijk confetti bij! Tijdens een van deze evenementen een feest in de kroeg of in de club waar blacklight aanwezig is? Dan zijn deze confetti shooters perfect! Naast de grote roze confetti wolk, geven de confetti snippers ook nog licht als het in blootstelling wordt gebracht met blacklight, dubbel zo vet dus!

De MagicFX confetti shooters zijn perfect geschikt voor een gender reveal!

Het is tegenwoordig steeds vaker te zien. Wordt het een jongen of toch een meisje? Dit wordt vaak onthuld op een creatieve manier. En daar zijn onze confetti shooters super geschikt voor! Met een druk op de knop wordt het prachtige nieuws onthuld. Een knal en daarna mega veel gekleurde confetti in de lucht met een roze of blauwe kleur. Gaver kan haast niet toch? Ook hebben we losse confetti in ons assortiment die tegelijkertijd de lucht in kan worden gegooid

Een gender reveal met onze confetti shooters tegen een enorm lage prijs!

Een gender reveal organiseren is natuurlijk super leuk om te doen en een onvergetelijk moment. Maar meestal hangt daar een grote prijskaart aan. Naast het supergave effect van de confetti shooter is er nog een enorm voordeel aan onze MagicFX confetti shooters, er hangt geen duur prijskaartje aan! Wij kunnen u de laagste prijs bieden door de manier van inkoop die wij hanteren. Doordat wij onze producten enorm grootschalig inkopen , kunnen wij meer terug geven aan onze klanten. Ziet u elders alsnog onze producten tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!
Streamer shooters kopen, elektrisch 80cm
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."