De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer shooter 80cm fluo oranje

Zorg voor een onvergetelijke sfeer met onze MagicFX confetti shooters! Laat de leeuw niet in zijn hempje staan met onze elektrische streamer shooters

Nederland, oh Nederland, jij bent een kampioen! Wie kent dit magistrale nummer nou niet. Het Nederlands voetbal elftal supporten we natuurlijk massaal, maar alle andere Nederlandse sporters natuurlijk ook! Bij ieder sport evenement hoort natuurlijk een goed feest, en wat is nou een betere sfeermaker als confetti? Met een druk op de knop creëert u een oranje wolk van confetti, en maakt u heel het café in Nederlandse sferen!

Niet alleen confetti shooters zorgen voor een enorm effect!


Voor ieder oranje feest moet natuurlijk genoeg decoratie zijn om een perfecte sfeer over te brengen aan de feestbeesten, daarom hebben wij een enorm breed assortiment in oranje artikelen! Het is natuurlijk niet te ontkennen, gedronken wordt er eigenlijk op ieder feest! Daarom bieden wij bij onze oranje artikelen onder andere oranje shotglazen. Dit geeft een super leuke toevoeging aan de bar wanneer de feestbeesten lekker aan het shotten zijn.

Oranje confetti shooters tegen een enorm lage prijs!


Wij bieden een enorm leuk en breed assortiment aan met betrekking tot feestartikelen en horeca gadgets, maar dat is niet het enige wat wij aanbieden! Wij bieden over al onze feestartikelen met de laagste prijsgarantie! Wij kunnen de laagste prijsgarantie bieden door de manier van inkoop die wij hanteren, wij kopen onze producten grootschalig in waardoor we enorme schaalvoordelen creëren. Hierdoor kunnen wij meer terug geven aan onze klanten. Ziet u elders alsnog een van onze producten tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."