De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm multicolor metallic

Professionele confetti shooter, het ultieme feestartikel voor elk evenement! Laat het kleuren regenen met deze multicolor variant streamer shooters

Streamer kanonnen zijn samen met confetti kanonnen de langst dienende feestartikelen. Al vanaf de 19de eeuw werden er confetti en streamers gebruikt om een feestelijke gelegenheid kracht bij te zetten. Tegenwoordig is dat niet anders. Ook steeds meer Dj's nemen het streamer kanon mee naar optredens als onderdeel van hun show. In een wereld waar beleving en entertainment steeds belangrijker worden zijn feestartikelen als het streamer kanon onmisbaar. Streamer kanonnen kunnen ingezet worden als festival gadget op grootschalige evenementen, popconcerten of dance events. Echter zijn de streamer shooters ook meer dan geschikt voor kleinere feesten als bruiloften, horecagelegenheden, bedrijfsopeningen, etc. Waar streamer shooters aanwezig zijn, daar is het feest! Breng uw gasten in extase en creëer het WOW-effect met onze streamer kanonnen!

Uw streamer kanonnen online kopen doet u bij De Horeca Bazaar tegen de laagste prijs van Nederland!

9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."