De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm metallic rood

Streamer cannons metallic; als horeca gadget en als festival gadget! Deze elektrische streamer shooters zijn van topkwaliteit!

Het uitgaanspubliek wil tegenwoordig non stop vermaakt en geëntertaind worden. Steeds vaker hangt het succes van een horecagelegenheid of festival af van de middelen die worden ingezet om dit te bereiken. Danseressen, vuurwerkshows, adembenemende festival decors, lasershows, veel top DJs, ijsfonteinen, led foamsticks, opblaasbare dieren en een karrenvracht aan andere feestartikelen moeten ervoor zorgen dat het publiek blijft genieten. MagicFX is een zeer belangrijke partij geworden voor horeca en festivals om deze beleving te creëren. Van CO2-jets tot elektrische streamer cannons en van vlammeneffecten tot connfetti handguns; MagicFX blijft innoveren op het gebied van belevingsproducten. Overal ter wereld worden de producten van MagicFX gebruikt om het publiek te vermaken en "fan" te laten worden van het evenement of van de horecagelegenheid.

Metallic rode streamer kanonnen elektrisch tegen de laagste prijs!Voorheen waren het vooral de confetti shooters en elektrische confetti shooters die we zagen in de horeca en tijdens evenementen. Tegenwoordig zijn de streamer kanonnen erg hard in opkomst. De lange slierten geven een nog indrukwekkender effect dan de confetti. Vooral tijdens popconcerten, grote festivals en sfeeracties van voetbalwedstrijden zijn de streamer kanonnen extreem populair. Deze 80cm elektrische streamer cannons zijn, vanwege hun grote reikwijdte, vooral geschikt voor grotere discotheken en festivals. De rood metallic streamer maken het feestelijke effect helemaal af. Deze streamer cannons worden vaak ingezet om de hoogtepunten van een avond extra te benadrukken.

Elektrische metallic streamer cannons kopen kan al vanaf 1 stuk. Bent u geïnteresseerd in het aankopen vaan een grote hoeveelheid streamer shooters? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat!

9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."