De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm metallic groen

Goedkope elektrische MagicFX metallic streamer cannons voor ieder event! Deze elektrische streamer shooters geven een echte WOW-factor.

Beleving is het kernwoord in uitgaansland en het belang van het belevingselement is nog steeds hard groeiende. Van danseressen tot imposante decors, van spectaculaire lasershows tot led foam sticks en van vuurwerkshows tot vrachten vol feestartikelen; het is steeds belangrijker om je te onderscheiden op basis van beleving. MagicFX is DE partij die u hierbij helpt. De producten en special effects van MagicFX zijn wereldwijd bekend vanwege zijn innovativiteit en kwaliteit. Zo kent iedereen de CO2-guns, de CO2 jets, de vlameffecten, confetti gadgets en de rest van het assortiment van MagicFX. Deze special effects (ook wel specialFX genoemd vanwege de marktleidersrol van MagicFX) zorgen ervoor dat uw gasten na zullen praten over uw event, dat ze terugkomen en zelfs "fan" worden van uw evenement of horecagelegenheid. Wij zijn dan ook trots zakenpartner van het internationaal overbekende MagicFX.

Goedkope elektrische MagicFX metallic streamer shootersZoals gezegd wordt beleving steeds belangrijker om mensen non stop te prikkelen en te entertainen. Waar voorheen de confetti effecten de boventoon voerden, zijn de streamer kanonnen nu erg hard in opkomst. De lange streamers die door de lucht gaan geven nog een groter effect dan de confetti. Door de enorme druk waarmee de streamer uit de shooter worden geknald, geeft een waanzinnig effect onder uw gasten! Deze 80cm groene streamer kanonnen zijn, vanwege hun enorme reikwijdte, vooral geschikt voor popconcerten, grote festivals, sfeeracties van voetbalwedstrijden en andere grote events. De groene metallic streamers geven letterlijk en figuurlijk glans aan uw evenement of festival. Deze shooters worden vaak een aantal keer per avond gebruikt om de hoogtepunten van de avond extra te benadrukken.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2050
9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."
12.78