De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm metallic blauw

Streamer kanonnen metallic; party gadget voor iedere gelegenheid! Deze zijn onmisbaar voor uw event of partij. Elektrische streamer shooters snel aan huis!

Streamer shooters kopen, elektrisch 80cm Blauwe elektrische streamer kanonnen
Het uitgaanspubliek is de laatste jaren steeds meer gewend en verwend geraakt; danseressen, lasershows, nationaal en internationaal bekend DJs, vuurwerk, de mooiste decors, led sticks en andere led gadgets zorgen ervoor dat het uitgaanspubliek zich geen minuut hoeft te vervelen. Op dit gebied is MagicFX internationaal een zeer bekende speler. CO2-effecten, streamer cannons, vlameffecten en de meest uiteenlopende confetti gadgets zorgen ervoor dat de naam van MagicFX bekend is bij iedere horeca eigenaar en eventorganisatie. De producten van MagicFX creëren het wow-effect onder uw gasten, zorgen ervoor dat ze nog lang napraten over uw event en het belangrijkste; het zorgt ervoor dat gasten echte fans worden van uw horecagelegenheid of evenement! Wij zijn dan ook erg trots om te kunnen zeggen dat wij officieel dealer zijn van de producten en innovatieve effecten van MagicFX!

Goedkope metallic blauwe streamer cannons elektrisch


Streamer cannons zijn tot een aantal jaar terug vaak het kleinere broertje geweest van de confetti shooters. Dat kwam ook mede vanwege het feit dat de stremaer kanonnen enkel in 80cm beschikbaar was, terwijl de confetti shooters ook in kleinere varianten te verkrijgen was. Tegenwoordig zijn ook de MagicFX streamer kanonnen in deze kleinere formaten te verkrijgen wat ervoor heeft gezorgd dat de streamer kanonnen uit de schaduw van de confetti shooters zijn getreden. De effecten van de streamer shooters en de elektrische streamer shooters zijn erg populair onder horecagelegenheden, bruiloften, bedrijfsfeesten, privé feestjes of bijvoorbeeld tijdens modeshows. Deze 80cm metallic streamer cannon elektrisch heeft een erg grote reikwijdte waardoor deze shooter vooral erg geschikt is voor grotere festivals, outdoor events, popconcerten of bijvoorbeeld sfeeracties.

Elektrische streamer cannons kopen kan al vanaf 1 shooter. Bent u geïnteresseerd in het aankopen van een groter hoeveelheid streamer shooters? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat!
1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."