De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm metallic roze

Metallic roze streamer cannons; unieke party gadgets tegen de scherpste prijs! Elektrische streamer shooters vindt u bij De Horeca Bazaar!

Het uitgaanspubliek raakt steeds meer verwend. Steeds meer wordt er gedaan om het feestende publiek te vermaken en te entertainen; danseressen, vuurwerkshows, lasershows, led foamsticks en andere lichtgevende gadgets zorgen ervoor dat het uitgaanspubliek altijd iets te zien heeft. Daarbij mogen de producten en special effects van MagicFX zeker niet ontbreken; de CO2-guns, confetti shooters, vlammeneffecten en streamer cannons voegen echt een stukje beleving toe aan ieder event! MagicFX is niet voor niet over de gehele wereld bekend voor zijn innovatieve en kwalitatieve special effects. Wij zijn dan ook erg trots om officieel dealer te zijn voor de producten van MagicFX. Met de producten en speciale effecten van MagicFX zorgt u ervoor dat uw gasten nog lang na zullen praten over uw event!

Elektrische streamer cannons kopen tegen de laagste prijs!Streamer shooters worden steeds populairder onder een breed publiek. Waar het eerst bijna alleen confetti shooters waren die we in de horeca en op evenementen zagen, zijn de streamer shooters nu erg in opkomst. De elektrische streamer cannons werden voorheen vooral gebruikt tijdens sfeeracties van bijv voetbalwedstrijden, tijdens popconcerten en immense festivals. Doordat MagicFX nu ook 28cm en 50cm streamer kanonnen op de markt heeft gebracht, wordt het streamer effect steeds populairder onder de meer intieme feestjes als bruiloften, in de horeca of tijdens mode shows. Deze 50cm metallic roze streamer shooter is qua reikwijdte geschikt als horeca gadget en als festival gadget. De metallic roze streamers geven een zeer kleurrijk en chique effect!

9.1
2474 Beoordelingen
"Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop"