De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm metallic rood

Metallic streamer shooters rood; sfeerverhoger op ieder event! Knal het dak eraf met deze prachtige elektrische streamer shooters, creëer een WOW-effect!

MagicFX is een belangrijk onderdeel in een veranderende uitgaanswereld. Steeds meer wil het uitgaanspubliek getriggerd en geprikkeld worden. Danseressen, vuurwerkshows, laser shows, bekende artiesten, led foam sticks, led gadgets en andere feestartikelen moeten ervoor zorgen dat mensen zich vermaken en het event op een positieve manier ontvangen. MagicFX is pionier op gebied van festival effecten zoals CO2-effecten, confetti shows, vuurshows en streamer effecten. MagicFx is groot geworden door zijn confetti, confetti effecten en (elektrische) confetti shooters maar inmiddels zijn alle producten en effecten van MagicFX over de hele wereld bekend. Wij zijn dan ook erg trots dat wij de producten en effecten van MagicFX aan mogen bieden, dit doen we ook nog eens tegen de laagste prijs van Nederland!

Streamer kanon als horeca gadget, festival gadget en iedere andere gelegenheid!Streamer shooters worden meer en meer populair onder festivalorganisatoren en horecaondernemers. Door de hoge druk waarmee de streamer uit de shooter worden geschoten geeft een adembenemend effect onder uw gasten. Voorheen werden de elektrische streamer shooters vooral veel gebruikt voor sfeeracties tijdens voetbalwedstrijden, voor popconcerten en tijdens immense festivals. vanwege het feit dat MagicFX nu ook kleinere varianten streamers kanonnen produceert, is het ook populairder geworden voor de kleinere en meer intieme gelegenheden zoals horeca, bruiloften, kinderfeestjes, etc. Deze elektrische 50cm metallic streamer shooter is geschikt voor zowel grote als kleine feestlocaties. De rood metallic streamers geven een waanzinnig chique, feestelijk effect. Maak uw feest compleet met onze metallic rode streamer shooters!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2050
9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."
9.2