De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm metallic groen

Magic FX op zijn best met deze streamer kanonnen. Deze prachtige elektrische streamer shooters zijn niet te missen voor een professionele show.

MagicFx is toonaangevend in de uitgaanswereld op het gebied van belevingseffecten. In de horeca en op ieder event is het steeds belangrijker om sfeer te creëren en het publiek non stop te vermaken. Dat gebeurt vaak met danseressen, vuurwerkshows, lasershow, led foam sticks of andere led feestgadgets. Maar je hebt ook MagicFX. Het bedrijf achter alle grote CO2 shows, confetti gadgets, vlameffecten en streamer cannons. MagicFX is wereldwijd bekend vanwege zijn kwalitatieve en innovatieve belevingsproducten voor horeca en evenementen. Deze effecten zorgen ervoor dat uw gasten napraten over uw event, dat er fotos en filmpjes op social media worden geplaatst en dat uw gasten terug blijven komen.

Streamer cannons metallic als horeca gadgets en festival gadgets!Streamer kanonnen werden tot een paar jaar terug vooral gebruikt tijdens sfeeracties van voetbalwedstrijden, popconcerten of immense festivals. Op de kleinere events was het vaak confetti dat naar beneden dwarrelde. Nu MagicFX ook de kleinere stremaer shooters op de markt heeft gezet, wordt de streamer shooter ook populair onder de kleinere en intiemere evenementen en horecagelegenheden. De enorme druk waarmee de streamers uit de shooters geschoten worden, geeft een waanzinnig effect op uw publiek. Met de elektrische streamer shooters kunt u de hoogtepunten op de avond nog sterker benadrukken. Deze 50cm metallic streamer cannon is qua reikwijdte zowel geschikt voor de horeca als voor evenementen. De metallic groene streamers geven een extra feestelijke en chique tint aan deze feestartikelen!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2147
9.1
2147 Beoordelingen
"goede service
Goed assortiment tegen prima prijzen. Supersnelle levering"
9.2