De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm metallic blauw

Elektrische metallic streamer kanonnen tegen de laagste prijs van Nederland! Onmisbaar zijn ze, onze elektrische streamer shooters!

Onze uitgaanswereld is snel aan het veranderen. Alleen muziek en wat licht is niet meer genoeg; het uitgaanspubliek wil elke minuut geprikkeld en geëntertaind worden. Dat gebeurt dan ook steeds meer met onder andere danseressen, vuurwerkshows, bekende DJs, Led schermen, foam sticks en andere led gadgets en feestartikelen. Naast deze belevingsproducten bieden de meeste horecagelegenheden, festivals en evenementen ook steeds vaker de producten van MagicFX aan hun gasten. CO2-effecten, vlameffecten, streamer shooters en confetti cannons worden meer en meer gebruikt. MagicFX is wereldwijd marktleider op het gebied van special effects en belevingsproducten. Wij zijn dan ook zeer trots om te kunnen zeggen dat wij officieel zakenpartner zijn van MagicFX.

Elektrische streamer cannons kopen tegen de laagste prijs


Streamer cannons hebben lange tijd bekend gestaan als het kleinere broertje van de confetti cannons. Dat is de laatste jaren flink aan het veranderen. Waar de elektrische streamer shooters voorheen voornamelijk gebruikt werden tijdens sfeeracties van voetbalwedstrijden, popconcerten en grote festivals, worden de streamer cannons nu ook steeds vaker gebruikt voor bruiloften, in de horeca, bedrijfsfeestjes, etc. De rondvliegende streamers zorgen voor een adembenemend effect onder uw gasten. Deze metallic blauwe elektrische streamer shooter is makkelijk te bedienen in combinatie met het MagicFX Powershot. De metallic streamers geven een extra chique en feestelijke sfeer.

Metallic streamer shooters blauw kopen kan al vanaf 1 shooter. Wij hanteren echter ook een staffelkorting bij grotere aantallen.
Streamer kanonnen kopen, elektrisch 50cm Blauwe streamers goedkoop online kopen
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."