De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX losse streamers - metallic roze

Verrassende en unieke sfeereffecten met de MagicFX metallic roze streamers! Deze roze streamers zijn perfect voor roze maandag!

Belevingsproducten en sfeereffecten worden steeds belangrijker in de horeca en op evenementen. Danseressen, licht-, laser- en vuurwerkeffecten, prachtige decors, perfect afgewerkte decoratie, massa's foam sticks, glow sticks, ijsfonteinen, en nog veel meer feestproducten worden uit de kast gehaald om het publiek non-stop te prikkelen. Daarbij zijn de sfeerproducten en special effects van MagicFX onmisbaar! De CO2-jets, (electric) streamer canons, vlameffecten, CO2 guns en confetti geweren zijn een kleine greep uit het vernieuwende assortiment van MagicFX. Deze sfeerproducten en special effects (vaak ook SpecialFX gemoemd) zijn wereldwijd bekend en worden in de grootste discotheken en op de grootste festivals gebruikt. MagicFX zorgt voor het verrassingseffect, het wow-effect onder uw gasten. Blijf De Horeca Bazaar goed in de gaten houden voor de nieuwste gadgets en effecten van MagicFX!

Roze streamers; fleurige feestartikelen tegen de laagste prijs!Streamers zijn hot! In Nederland werden streamers tot voor kort vooral gebruikt bij immense festivals, popconcerten en sfeeracties bij grote sportevenementen. Tegenwoordig zien we de streamers ook in de horeca, trouwerijen, feestelijke openingen of privé feestjes boven onze hoofden voorbij komen. Het moment dat de streamers door de lucht gaan, dat is het moment dat uw gasten foto's en filmpjes maken met hun mobiel en deze op social media delen. Dit zorgt dus indirect voor reclame voor uw event. De metallic roze streamers zijn unieke feestartikelen; je ziet ze niet vaak en daarom geven ze ook een zeer speciaal effect. Meestal worden de metallic streamers gebruikt voor indoor evenementen, dan komt de metallic glans nog beter naar voren.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2050
9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."
6.11