De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX losse streamers - metallic rood

Met deze metallic rode sfeermakers maakt u ieder feest compleet! Metallic rood is helemaal hip, vul de streamer shooter met deze losse streamers en bam!

Beleving is tegenwoordig het kernwoord in het uitgaansleven. Non stop prikkels en vermaak is noodzakelijk voor een succesvol evenement. Tegenwoordig zien we overal danseressen, lasershows, lichteffecten, de mooiste decors, tip top decoratie, foam sticks, mega ballonnen en nog veel meer feestartikelen zodat het uitgaanspubliek zich niet hoeft te vervelen. Hiervoor zijn de sfeerproducten en special effects van MagicFX haast onmisbaar! Van CO2 guns tot streamer shooters en van vlammenspuiters tot confetti guns; MagicFX biedt vermaak voor de kleinste horecagelegenheden tot de grootste festivals. Geen enkel bedrijf weet uw gasten zo te betoveren als de special effects van MagicFX, niet voor niets dat special effects vaak worden aangeduid als "SpecialFX". Deze sfeerproducten en special effects zijn wereldwijd bekend onder horeca eigenaren en festival organisatoren.

Metallic rode streamers als horeca gadget en als festival gadget!Streamers zijn helemaal hot! Waar de streamers een aantal jaren terug nog in de schaduw stonden van de confetti, daar zijn de streamers de laatste jaren bijna op gelijke hoogte gekomen met de confetti. De lange slierten die door de lucht zweven geven een magisch effect op uw gasten. Dit zijn de momenten dat gasten foto's en filmpjes maken met hun mobiel en deze vervolgens delen op social media. De metallic rode streamers worden vooral veel gebruikt tijdens indoor evenementen, waar de metallic glans nog beter naar voren komt. We zien tegenwoordig ook erg veel evenementen en festivals met als thema "rood", waar deze streamers natuurlijk erg goed tot zijn recht komen.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2136
9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."
6.11