De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Magic FX UV fluor confetti - fluor roze - 1kg

Roze glow in the dark blacklight confetti voor het ultieme glow evenement! Bouw er zelf een feestje van met de losse confetti!

Je staat op een top festival en je hebt de avond van je leven en dan opeens schieten er allemaal confetti kanonnen ontzettend veel confetti het publiek in. Het publiek gaat steeds hard uit zijn plaat en genieten niet alleen van de prachtige muziek maar ook van de ontzettend goede aankleding en special effects. Kan je het je al voorstellen? Wij van De Horeca Bazaar zijn voortdurend opzoek naar de beste artikelen om een feest zo compleet mogelijk te maken. Daarom hebben wij nu een groot aantal nieuwe soorten confetti toegevoegd aan ons assortiment, waaronder derze prachtige fluoriserende roze confetti.

Fluor confetti voor elke gelegenheidConfetti is al een van de meest gebruikte artikelen om te gebruiken op een festival. Maar fluoriserende confetti is daar in tegen net nieuw en is een van de snelst groeiende confetti soorten die er zijn. Deze fluor confetti komt namelijk pas echt tot zijn recht als u er een UV lamp bij gebruikt. Door het UV licht laat u uw confetti namelijk echt oplichten en zullen er fluoriserende confetti snippers door de lucht dwarrelen. Deze confetti is speciaal ontworpen om heel langzaam te vallen en langzaam aan door de lucht te vliegen. Vandaar ook de naam 'Slowfall confetti'. Dit laat het dus heel langzaam door de lucht vliegen.

Fluor confetti combineren met UV make-upDeze confetti is dus prachtig fluoriserend, wat eigenlijk uitstekend past bij ons andere assortiment in glow in the dark en UV producten. Neem bijvoorbeeld deze neon roze UV make-up. Combineer deze 2 producten samen en maak een groot geheel van uw aankleding. Maak bijvoorbeeld uw personeel of bezoekers op met onze UV make-up en laat ze stralen als nooit te voren!

Fluor confetti bestellen bij de horeca bazaarWij bij De Horeca Bazaar zijn altijd voor u opzoek naar de grootste innovaties op het gebied van feestartikelen en party gadgets. Zo halen wij onze producten direct van de producent. Wij doen namelijk alleen zaken met de bron, namelijk de fabrikant. Zo kunnen wij u de laagste prijs aanbieden. We kunnen ze dus daadwerkelijk aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland! Besteld u onze producten overigens voor 15:00 uur ? Dan heeft u uw producten de volgende dag al in huis! (Nederland & België)

9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."