De Horeca Bazaar

Magic FX UV fluor confetti - fluor geel - 1kg

Glow confetti maakt de beleving van uw evenement compleet! Losse confetti met de laagste prijs garantie van Nederland.

geel fluor blacklight confetti
Sinds mensen feesten geven, wordt er al confetti gebruikt. Confetti gaat namelijk al mee sinds de 19de eeuw! In de loop der jaren is er ontzettend veel veranderd aan de confetti. In plaats van confetti gooien, werd het confetti afschieten met een shooter en van kleine ronde snippers werden het dwarrelende papiersnippers. Nu hebben wij dus ook een aantal zakken confetti in fluor kleuren aan ons assortiment toegevoegd, zoals deze fluor gele confetti.

Fluor confetti voor elke gelegenheid

Deze fluor confetti is geschikt voor elke gelegenheid die u maar kunt bedenken. Hij ziet er niet alleen goed uit in normaal licht maar hij is ook ontzettend mooi met een UV lamp. Deze fluor confetti komt namelijk pas echt tot zijn recht als u er een UV lamp bij gebruikt. Door het UV licht laat u uw confetti namelijk echt oplichten en zullen er fluoriserende confetti snippers door de lucht dwarrelen. Deze confetti is niet alleen fluoriserend, maar is ook een 'Slowfall' confetti. Dit laat het dus heel langzaam door de lucht dwarrelen

Fluor confetti combineren met UV make-up

Omdat deze confetti fluoriserend is, geeft het een prachtig effect in UV licht. Organiseert u een full moon party? Combineer de confetti eens met UV make-up. UV make-up is make-up die oplicht in een UV lamp.

Fluor confetti bestellen bij de horeca bazaar


Wij zijn altijd opzoek naar de nieuwste en leukste festivalgadgets voor uw horecagelegenheid of evenement. Dit doen wij direct bij de producent, waardoor wij u kunnen verzekeren van de laagste prijs van Nederland. Bestelt u de fluor confetti vandaag nog vóór 15:00, dan heeft u het morgen in huis. Bent u geïnteresseerd in grotere aantallen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@dehorecabazaar.nl.
1 10 1632
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"