De Horeca Bazaar

Magic FX Losse confetti metallic roze - 1kg

Roze metallic confetti; glans- en kleurrijke feestartikelen! Deze losse confetti is een topproduct! Huur een swirl, doe het erin en klaar is Kees!

Losse confetti kopen magic fx goedkoop
MagicFX is pionier en wereldwijd marktleider op het gebied van special effects; adembenemende effecten waarvoor mensen naar een festival, evenement of horecagelegenheid komen. Beleving is waar het tegenwoordig meer en meer om draait. De meest prachtige decors, licht-, geluid- en vuurwerkshows, lasers, festival decoratie, ijsfonteinen, (led) ballonnen, led foam sticks en nog vrachten vol andere (led) feestartikelen, al deze producten effecten moeten ervoor zorgen dat uw gasten zich blijven vermaken. Daarbij is het onmogelijk om voorbij te gaan aan MagicFX. Van CO2-guns tot streamer canons en van vlammenspuwers tot confetti shooters, etc; MagicFX biedt uw publiek het wow-effect, entertainment en vermaak! Deze effecten zorgen voor foto's en filmpjes op social media kanalen en maken indirect reclame voor uw event of festival. Koop de producten en sfeereffecten van MagicFX met de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar!

Losse metallic confetti roze; unieke feestproducten voor ieder event!


Confetti wordt al erg lang gebruikt bij feestelijke bijeenkomsten. MagicFX heeft de markt voor confetti echter volledig vernieuwd en hervormd! Confetti is al lang niet meer een op zichzelf staand feestartikel maar komt vaak in de vorm van een confetti shooter of een electric confetti canon. De losse confetti is op veel verschillende manieren de menigte in te blazen; zie ons uitgebreid assortiment aan MagicFX "hardware". Deze metallic roze confetti is een kleurrijke sfeermaker, vaak gekocht voor zomerse en vrouwvriendelijke evenementen. Uiteraard wordt deze confetti ook zeer veel gebruikt in de gay scene.

Tip: voor een optimale "roze" beleving kunt u de roze confetti combineren met onze roze shotglazen en roze led ballonnen!
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"