De Horeca Bazaar

Magic FX Losse confetti metallic multicolor - 1kg

Metallic confetti geeft een prachtig glanseffect! Deze confetti is gemaakt door MagicFX waardoor deze in de lege confetti shooters past.

Een grote opening, een spectaculaire onthulling of de aftrap van een finale? Confetti maakt ieder event of moment nóg feestelijker. De bulkzakken van MagicFX bevatten ieder 1kg confetti, hierdoor is het gemakkelijk vast te houden en kun je de confetti zelf gooien. Daarnaast wordt de losse confetti vaak gebruikt in combinatie met de hardware van MagicFX, hiermee creëer je echte magische momenten. De Swirlfan is bijvoorbeeld erg populair. Je vult de Swirlfan met een zak metallic confetti, de Swirlfan blaast gedoseerd de metallic confetti de lucht in.

Metallic confetti bestellen bij De Horeca Bazaar


Dankzij onze goede samenwerking met MagicFX, kunnen wij de metallic confetti altijd aanbieden met de laagste prijs garantie. MagicFX levert confetti van de hoogste kwaliteit. MagicFX verzorgt al jarenlang de vetste materialen voor de beste special effects. Met de producten van MagicFX wordt je publiek altijd vermaakt!
Losse confetti kopen magic fx goedkoop
1 10 1345
9.1
1345 Beoordelingen
"Top firma!
Ik zocht nog wat party cadgets voor een kidsdiscofeest.. Ff online check, en kwam gelijk postief uit bij de horeca bazaar.. Duidelijke/overzichtelijke site/veel aanb..."