De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter - 80cm Oeteldonk

Een knallende carnaval beleven? Dat kan met onze Oeteldonkse shooter! Vul de Karrenstraat met deze prachtige confetti shooter.

Carnaval wordt steeds populairder, en vooral langer. Normaal gesproken is carnaval maar 2 dagen, maar tegenwoordig is het steeds langer! Tot maar liefst 5 dagen! Hier kan je als horeca gelegenheid perfect op in te spelen. En daar kunnen wij natuurlijk bij helpen. Wij bieden een enorm breed assortiment in Oeteldonk artikelen die de perfecte sfeer kunnen creëren. Met onze Oeteldonkse confetti shooter zorgt u met een draai aan de hendel voor een enorme wolk met Oeteldonkse confetti!

Oeteldonkse klederdracht combineren met onze Oeteldonkse producten!

De bekende klederdracht van Oeteldonk is natuurlijk de boerenkiel met emblemen, maar tegenwoordig is een jasje met emblemen ook steeds populairder. Maar dat is natuurlijk niet genoeg, zo hebben wij nog meer asseccoires in ons assortiment waar de feestbeesten extra waarde aan hechten. Zo hebben wij enorm veel artikelen die perfect zijn om uit te delen. Zo hebben we onder andere Oeteldonk siliconen armbandjes en Oeteldonkse Hawaii kransen. Door deze uit te delen in uw café of bar zullen mensen nog meer waarde hechten aan uw onderneming waardoor ze hoogstwaarschijnljik vaker terug komen!

Oeteldonkse artikelen tegen een enorm lage prijs!

Een leuke sfeer creëren is natuurlijk leuk, maar daar zit een meestal een enorme prijskaart aan. En dat willen wij tegen gaan! Dit doen wij door de laagste prijsgarantie te bieden over al onze producten. Wij kunnen dit bieden door de manier van inkoop die wij hanteren. Wij kopen al onze producten grootschalig in bij de directe bron. Hierdoor zetten we de dure tussenhandelaren buitenspel waardoor we deze kosten niet meer hoeven te maken. Hierdoor kunnen we meer terug geven aan onze klanten, aan u dus! Ziet u elders een van onze artikelen tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!
80cm Oeteldonk
1 10 1347
9.1
1347 Beoordelingen
"Uitstekend!!!
Snelle reactie op mijn e-mail. Ontzettend vriendelijk personeel! Ik ben heel tevreden over de Horeca Bazaar."