De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm multicolor metallic

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk evenement! Vandaag uw confetti shooter online kopen, morgen al bij u in huis!

Confetti shooters MagicFX multi Confetti alle kleure papier-metallic Metallic confetti online kopen MagicFX
Confetti is een van de oudste party gadgets. Vanaf de 19de eeuw werd er al confetti gebruikt bij het vieren van speciale gelegenheden. Tegenwoordig wordt confetti nog steeds voor dezelfde doeleinden gebruikt alleen zien we confetti steeds vaker in het confetti kanon. Als festival gadget dient het confetti kanon op grootschalige dans evenementen, festivals, popconcerten of sportevenementen. Echter worden confetti shooters ook gebruikt in de horeca, op bruiloften, bedrijfsfeestjes, feestelijke openingen, etc. Hoogtepunten tijdens een avond of show zijn nog meer te benadrukken met de confetti shooters. Ze zullen zorgen voor het WOW-effect onder uw gasten.

Het confetti kanon is al per stuk verkrijgbaar. Bent u geïnteresseerd in meer dan 300 confetti kanonnen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op zodat wij u een offerte op maat aan kunnen bieden.

Uw confetti kanon online kopen doet u bij De Horeca Bazaar, uiteraard tegen de laagste prijs van Nederland.
1 10 1742
9.1
1742 Beoordelingen
"Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge..."