De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm metallic roze

Goedkoop metallic confetti kanon; ultieme party gadget voor ieder evenement! Confetti shooters van professionele kwaliteit!

Confetti shooters MagicFX metallic roze Goedkope confetti shooters kopen
MagicFX is wereldwijd marktleider op het gebied van confetti, confetti shooters en confetti effecten. De kwaliteit van de producten en effecten zijn van een bijzonder hoog niveau. Wij zijn dan ook zeer trots om als partner van MagicFX te mogen fungeren. MagicFX creëert beleving en het WOW-effect onder uw gasten. De producten van MagicFX vindt u terug op de grootste festivals ter wereld maar zijn ook meer dan geschikt voor kleinschaligere bruiloften, feestelijke openingen, horecagelegenheden, etc. De Horeca Bazaar biedt de kwaliteit en professionaliteit van MagicFX aan tegen de scherpste prijs van Nederland!

MagicFX metallic confetti kanonnen tegen de scherpste prijs


Confetti is de oudgediende onder de feestartikelen. al vanaf de 19de eeuw gebruikte men confetti om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten. Tegenwoordig is dat niet anders; alleen zien we steeds vaker de confetti shooter of de elektrische confetti shooter voorbij komen. Deze shooters zijn erg makkelijk te bedienen en creëren een gigantisch mooi effect voor uw gasten. Deze shooter is een handmatig te bedienen MagicFX confetti shooter van 80cm lang met metallic roze confetti. De 80cm confetti shooters zijn het best te gebruiken voor grotere horecagelegenheden, discotheken, grootschalige festival, popconcerten, voetbalwedstrijden, etc. De metallic confetti geeft met zijn glans een chique uitstraling aan het geheel.

MagicFX metallic confetti kanonnen kopen kan al vanaf 1 shooter. Voor grote bestellingen, neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij een offerte op maat voor u kunnen verzorgen.
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"
Ook iets voor jou?