De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm metallic rood

MagicFX metallic confetti shooters; het ultieme feestartikel tegen de laagste prijs van Nederland! Confetti shooters zijn de ultieme sfeermaker!

MagicFX is marktleider op het gebied van special effects. Of het nu gaat om CO2 effecten, vuureffecten of confetti effecten; de kwaliteit van de MagicFX producten is wereldwijd ongeëvenaard! Wij zijn dan ook erg trots om als partner van MagicFX te mogen opereren. MagicFX zorgt voor het Wow-effect onder uw gasten, zorgt voor een totaalbeleving op uw evenement. De producten en effecten van magicFX zijn dan ook onmisbaar op ieder grootschalig evenement of festival. Wij combineren de kwaliteit en professionaliteit van MagicFX met de prijs zoals u die van De Horeca Bazaar gewend bent; de laagste van Nederland!

Goedkope MagicFX metallic confetti shooters

Confetti staat sinds de 19de eeuw al garant voor feest; zonder confetti is er geen feest! Tegenwoordig is dat niet anders, alleen komen we confetti steeds vaker tegen in de vorm van een confetti shooter of elektrische confetti shooter. Deze confetti shooters zijn er makkelijk te bedienen. Dit betreft een 80cm handmatige MagicFX confetti shooter met metallic rode confetti. Deze confetti shooter is vooral geschikt als festival gadget voor grootschalige festivals, evenementen, discotheken en grootschalige horecagelegenheden. De metallic confetti geeft een bijzonder chique glans aan de confetti snippers.

Deze MagicFX metallic confetti shooter is al vanaf 1 shooter te koop. Bent u geïnteresseerd in grootschalige inkoop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat!

Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2474
9.1
2474 Beoordelingen
"Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop"
9.99