De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm metallic groen

Confetti kanon; ultieme party gadget tegen de scherpste prijs van Nederland! En al helemaal als het de confetti shooters van MagicFX zijn!

Confetti kanon metallic donker groen Metallic handheld confetti cannon kopen
Als je denkt aan festival of feest gadgets, denk je wellicht als eerste aan confetti! Een confetti kanon is wellicht de meest noodzakelijk party gadget voor een geslaagd feest. Confetti werd al vanaf de 19de eeuw gebruikt om bijzondere gelegenheden te vieren. Anno 2016 is dat het confetti kanon geworden. De confetti zelf is echter onveranderd feestelijk! Confetti shooters zijn in te zetten bij bruiloften, in cafés, op festivals, op kinderfeestjes, bij openingen en andere vieringen. Voor grootschalige evenementen of voetbalstadions is de confetti shooter 80cm wellicht meer geschikt. Het confetti kanon zorgt ervoor dat een hoogtepunt ook daadwerkelijk een hoogtepunt is. Verras uw gasten met deze metallic confetti shooters!

Het handmatige confetti kanon is al vanaf een stuk te koop. Bent u geïnteresseerd om meer dan 520 confetti shooters te bestellen? Dan maken wij graag vrijblijvend een offerte op maat voor u aan.

Confetti kanonnen bestellen tegen de laagste prijs van NederlandDe Horeca Bazaar koopt altijd haar producten grootschalig in. Hierdoor creëren we schaalvoordelen waar u van mee profiteert. Iedere dag zijn we op zoek naar de nieuwste en leukste artikelen die de beleving in uw café of op uw evenement verhogen. Ziet u ergens anders hetzelfde product voor een lagere prijs? Dan passen wij de prijs direct aan. Heeft u zelf creatieve ideeën of bent u op zoek naar iets dat net even iets anders is dan de rest? Wij verzorgen ook import werkzaamheden op maat. Niets is te gek en we denken graag met u mee.

Het confetti kanon kopen tegen de laagste prijs van Nederland doet u bij De Horeca Bazaar!
1 10 1742
9.1
1742 Beoordelingen
"Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge..."
Ook iets voor jou?