De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm metallic blauw

MagicFX metallic confetti shooter; de ultieme horeca gadget tegen de laagste prijs! Deze confetti poppers zijn om jaloers van te worden!

MagicFX is marktleider op het gebied van belevingseffecten voor festivals en evenementen. De CO2-effecten, vlammeneffecten en confetti effecten van MagicFX worden wereldwijd ingezet op de grootste evenementen en festivals ter wereld. Wijn zijn dan ook trots om als officiële partner van MagicFX te mogen fungeren. Naast grootschalige evenementen worden de producten van MagicFX veel gebruikt voor bruiloften, in de horeca of tijdens een feestelijke winkelopening. MagicFx zorgt voor het ultieme WOW-effect onder uw gasten en zorgt ervoor dat uw gasten zullen napraten over uw evenement. De Horeca Bazaar biedt de professionaliteit en kwaliteit van MagicFX aan tegen de laagste prijs van Nederland!

MagicFx confetti shooters, meest gebruikt onder de feestartikelen

Confetti werd in de 19de eeuw al gebruikt om een feestelijke gebeurtenis te vieren. tegenwoordig staat confetti nog steeds voor feest, echter zien we confetti nu steeds vaker voorkomen in de confetti shooter of de elektrische confetti shooter. De confetti shooter wordt zeer veel gebruikt in de horeca, op bruiloften, op privé feestjes maar ook op grootschalige evenementen en popconcerten. Deze handmatige 80cm metallic blauwe confetti shooter is vooral geschikt voor de grotere horecagelegenheden, discotheken, festivals, en grootschalige evenementen. Deze confetti shooter is erg makkelijk handmatig te bedienen en de metallic confetti geeft een chique glans aan de confetti.

De metallic confetti shooter kopen kan al vanaf 1 shooter. Bent u geïnteresseerd in aankoop van grote hoeveelheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2474
9.1
2474 Beoordelingen
"Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop"
9.99