De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm fluo oranje

Confetti shooters maakt alles beter, zo ook uw feest of evenement! Confetti shooters met een prachtig effect in het donker.

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Als je een feest viert wil natuurlijk dat dit bij de gasten blijft hangen, zeker als het een groot evenement of beurs is. Mensen vergeten dingen snel als er niets speciaals aan is. Een knallende opening/sluiting bijvoorbeeld is al meestal de kerst op de taart! Wat nou als ik u vertel dat dit tegenwoordig binnen handbereik is! MagicFX is professionele producent in hoogwaardige confetti shooters, en nog veel meer feestartikelen! De Horeca Bazaar koop daarom alleen het beste in bij de producent. Dit zijn geen “knallers”, dit zijn shooter! Deze 80cm lange shooter is er een die niet gauw vergeten word. Doormiddel van een gasflesje onderin de shooters knalt de confetti meters ver het veld in. Iedereen zal daarmee verbluft zijn. Naast knallen en confetti is het natuurlijk ook belangrijk om gebruik te maken van licht. Wat is er nou een mooiere toevoeging dan onze LED foam sticks.

Confetti shooters voor de laagste prijs!

Confetti shooters zijn simpel weg geweldig. Maar dit niet zomaar confetti. Dit is confetti wat licht geeft als het in contant komt met een blacklight, doormiddel van een lucht met dwarrelend papier maakt dit een uniek beeld. En voor als u helemaal een uniek feest wilt hebben bestaat er iets nieuw binnen het assortiment van De Horeca Bazaar! Sound activated led armbanden, dit zijn armbanden die lichtgeven wanneer ze in aanraking komen met geluid. Dus nu heeft u een fantastisch pakket om een echter sfeer te creëren!

Uw confetti shooters van de hoogte kwaliteit!

De Horeca Bazaar werkt met laagste prijs garantie! Dit kan door groot in te kopen, rechtstreeks bij de leveranciers! Hierdoor gaat het via tussenpersonen en zo kunnen wij u dus de laagste prijs bieden. En als u voor 18:00 besteld dan krijgt u het de volgende werkdag in huis! Dit in combinatie met de juiste verzending met een persoonlijke touch maakt ons uw toekomstige favoriete leverancier!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
magicFX handmatige confetti shooter 80cm
magicFX handmatige confetti shooter 80cm

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 11.27
1 10 9.1 2908
10 10