De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 50cm metallic donkerblauw

Confetti shooters van MagicFX tegen de laagste prijsgarantie! Professionele confetti shooters met laagste prijs garantie!

Confetti is al eeuwen populair op feestelijke gebeurtenissen, en dat is niet voor niks! Confetti geeft namelijk een prachtig beeld en zorgt voor een echte WOW-factor. Op vele festivals en zie je vaak confetti met grote kanonnen worden afgevuurd vanaf de stage. Je ziet dan grote gekleurde wolken vol met papier snippers boven het publiek naar beneden dwarrelen. Dit is natuurlijk hartstikke mooi maar wanneer jij confetti wilt gebruiken in een gehuurde zaal voor je feest bijvoorbeeld, dan zijn de shooters die op festivals gebruikt worden veel te krachtig. Voor deze gelegenheden hebben wij de 50 cm shooters. Deze zijn perfect voor iets grotere zalen. Wanneer je een shooter zoekt voor een kleinere zaal zoals bijvoorbeeld een kroegje, raden wij de 28 cm aan. Ook is het erg leuk om een "gender reveal" te doen met de blauwe confetti shooters! Een leuke manier om achter het geslacht van je ongeboren kind te komen! Wanneer je nog meer aankleding zoekt voor je event dan zijn wellicht onze LED foam sticks en ballonnen interessant.

Confetti shooters kopen bij De Horeca bazaar


Wij doen zaken met MagicFX, deze marktloper op het gebied van confetti en de bijbehorende hardware. Betere kwaliteit confetti shooters zijn er niet te vinden! Wij als De Horeca Bazaar zijn dan ook erg trots om een officiële partner te zijn van MagicFX. zo kunnen wij onze klant altijd de beste kwaliteit bieden, tegen de laagste prijs. Niet alleen onze confetti shooters zijn afkomstig van MagicFX maar ook al onze CO2 effects, andere confetti effecten en effect vloeistoffen zijn afkomstig van deze markt koploper!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 1940
9.1
1940 Beoordelingen
"Snelle bezorging
Was snel in huis"
7.15