De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 28cm oranje

MagicFX confetti kanonnen, feestartikel voor ieder event! Deze sfeervolle confetti kanonnen voor de laagste prijs van Nederland!

Confetti kanon MagicFX oranje Goedkope MagicFX confetti poppers kopen
MagicFX is wereldwijd marktleider op het gebied van speciale effecten als CO2 effecten, Vuur effecten, speciale wind effecten, etc. Echter zijn ze groot geworden met hun eigen confetti effecten en dan vooral de zogenaamde confetti kanonnen. Confetti werd in de 19de eeuw al gebruikt om feestelijke gebeurtenissen extra feestelijk te maken. Confetti wordt tegenwoordig onverminderd veel gebruikt op evenementen, feesten, bruiloften en uiteraard in de horeca. De manier waarop de confetti gepresenteerd wordt is wel aan verandering onderhevig. Zo zien we confetti vaak los, in confetti kanonnen, elektrische confetti kanonnen, in het confetti geweer, etc. Deze 28cm handmatige confetti shooters zijn de kleinste in zijn soort en worden dan ook vaak gebruikt in kleine horecagelegenheden, bruiloften en bijvoorbeeld bij winkel openingen.

Tip: Combineer deze oranje confetti kanonnen met onze oranje shotglazen en onze oranje led ballonnen voor het optimale oranje gevoel op bijvoorbeeld Koningsdag of in de kroeg tijdens EK en WK wedstrijden.

MagicFX confetti kanonnen kopen


Bij De Horeca Bazaar vindt u de beste kwaliteit confetti kanonnen ter wereld; de confetti shooters van MagicFX! Wij bieden deze confetti kanonnen aan tegen de laagste prijs van Nederland. Het confetti kanon is al per stuk verkrijgbaar. Profiteer van onze kwantiteitsvoordelen en kijk naar de prijzen in onze staffels. Bent u geïnteresseerd in meer dan 60 28cm confetti kanonnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

MagicFX confetti kanonnen kopen tegen de laagste prijs van Nederland doet u bij De Horeca Bazaar!
1 10 1742
9.1
1742 Beoordelingen
"Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge..."