De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX confetti shooter handmatig 80cm metallic zwart

Geef je party een boost met deze enorm krachtige confetti kanonnen! Make it rain met deze prachtige confetti shooter!

Confetti bestaat als sinds de jaren 80 en werd toen al gebruikt bij feestelijke gelegenheden. Confetti staat algemeen bekend als dé sfeermaker op een feest. Het is ook overweldigend als je op een festival staat met duizenden mensen en er worden een paar van deze confetti kanonnen afgeschoten. In grote wolken boven het publiek verspreid de confetti zich en geeft een grandioos effect.

De krachtige confetti kanonnen van 80cm

Deze confetti kanonnen zijn niet mild, met hun 80 cm lange buis gevuld met confetti, zijn ze zeker zwaar geschut. De 80 cm kanonnen zul je dan ook vaak zien op festivals en evenementen. Deze confetti kanonnen zijn dus niet geschikt voor in kleine ruimtes zoals kroegen en cafés. De handmatige confetti kanonnen zijn gemakkelijk af te vuren door een draai te geven aan het onderstuk. Zodra de draai is gemaakt vuurt zich een enorme confetti wolk de lucht in. Stel je eens voor: je bekijkt een aftermovie van een festival waar je misschien naar toe wilt, je ziet beelden waar duizenden mensen staan de juichen en zwaaien met LED foamsticks. Ondertussen worden er een partij inflatables het publiek in gegooid om de sfeer nóg meer te verhogen. En dan.... een enorme wolk aan confetti die langzaam naar beneden dwarrelt terwijl de muziek door dendert. Nu weet je zeker dat je gaat!

De confetti kanonnen van De Horeca Bazaar

De confetti kanonnen van De Horeca Bazaar zijn afkomstig van MagicFX. Dit bedrijf staat aan de top van de markt als het gaat over confetti en special effects. De confetti kanonnen bestellen wij grootschalig bij de confetti gigant. Vervolgens laten ze onze confetti kanonnen op maat importeren. Deze werkwijze zorgt er voor dat we goede schaalvoordelen opbouwen en kunnen daardoor ook op de confetti kanonnen, de laagste prijsgarantie geven!

Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.99