De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX confetti shooter handmatig 50cm metallic roze

Krachtige confetti kanonnen met een prachtige roze inhoud! Confetti shooters met snelle bezorging!

Confettie wordt al eeuwen gebruikt als feestversiering en wordt vandaag de dag gezien als een grote booster van beleving tijdens een festival of feest! Beleving is in het uitgaansleven de afgelopen jaren vele malen belangrijker geworden. Vroeger had je een kroeg of discotheek met wat lichten en muziek en dat was genoeg. Vandaag de dag kom je daar niet meer mee weg. Omdat de concurrentie zo groot is geworden moet een feest er nu écht uitspringen. Maar hoe doe je dat?

De ultieme beleving met confetti en andere feestartikelen


Zoals hierboven al verteld, is beleving ontzettend belangrijk in het moderne uitgaansleven. Daarom moet je aan alles denken. Niet alleen de Dj's moeten uitstekend draaien, maar je moet de klanten bij alles wat ze tegenkomen, net iets extra's geven. Dit extra's is gemakkelijk te doen met de confetti kanonnen van MagicFX, schiet er een paar af tijdens de drop en je hebt al een fantastisch effect. Maar denk ook is aan bijvoorbeeld LED foamsticks of inflatables het publiek in te gooien om zo een nog vetter effect te geven aan je uitgaansgelegenheid!

confetti kanonnen van De Horeca Bazaar


De confetti kanonnen van De Horeca Bazaar zijn afkomstig van MagicFX. MagicFX is marktleider op het gebied van confetti en special effect. Omdat wij officiele retailer zijn van dit merk, kunnen wij u deze confetti kanonnen voor een sterke prijs aanbieden. Zo laag zelfs dat we de laagste prijsgarantie kunnen bieden! En deze laagste prijsgarantie geld niet alleen voor de confetti kanonnen, maar op ons gehele assortiment!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2233
9.1
2233 Beoordelingen
"Zo fijn dat de Horeca Bazaar in NL gevestigd is, dat maakt lijnen kort en de (re)actie snel.
Blij met het persoonlijke contact, ook al was onze bestelling klein. De volgende da..."
7.15