De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX confetti shooter handmatig 50cm metallic rood

Sta versteld van deze krachtige confetti kanonnen! Confetti shooters tegen de laagste prijs van Nederland.

confetti is al sinds eeuwen een veelgebruikt feestartikel, maar wist je dat confetti in eerste instantie helemaal geen snippers papier waren, maar snoepjes?! Deze snoepjes werden op Italiaanse bruiloften uitgedeeld aan de gasten. Iedere gast ontving dan 5 "confetti". Deze stonden voor gezondheid, welvaar, geluk, vruchtbaarheid en een lang leven. In Duitsland werden deze snoepjes tijdens carnavalsoptochten naar de menigte gestrooid, net als nu de papieren varianten dus.

confetti kanonnen van de marktleider op het gebied van confetti


De confetti kanonnen van De Horeca Bazaar komen van het merk "MagicFX". MagicFX is dé marktleider op het gebied van confetti en specialeffects. Daarom zijn wij ook trots om onszelf officiële retailer van MagicFX te mogen noemen. Zo weet je dat wanneer je bij ons je confetti kanonnen besteld, dat je altijd de beste kwaliteit te pakken hebt!

De laagste prijs op de confetti kanonnen van De Horeca Bazaar


Wanneer je bij ons je confetti kanonnen besteld, heb je niet allen de beste kwaliteit, maar ook gelijk de aller beste prijs te pakken! Bij De Horeca Bazaar krijg je namelijk op het gehele assortiment de laagste prijsgarantie aangeboden! Dit wilt zeggen dat al onze feestartikelen de laagste prijs op de markt hebben en dat deze nergens anders goedkoper te vinden zijn. Zie jij dit in een zeldzaam geval toch voorbij komen? Meld het dan even bij ons, wij passen de prijs direct aan en matchen jou het verschil. Mocht je nog op zoek zijn naar andere sfeerproducten met de aller laagste prijs? Neem dan een kijkje naar bijvoorbeeld onze LED foamsticks en de inflatables!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2147
9.1
2147 Beoordelingen
"goede service
Goed assortiment tegen prima prijzen. Supersnelle levering"
7.15