De Horeca Bazaar

MagicFX confetti shooter handmatig 50cm metallic groen

Een confetti kanon van dé koploper van de markt op het gebied van confetti! MagicFX leveren confetti shooters van professionele kwaliteit!

Als je aan festival en feest denkt dan denk je natuurlijk aan confetti. Deze twee gaan al tijden samen en het wordt steeds maar spectaculairder! Zo worden er op de grotere festivals enorme licht shows gegeven met daarin vele confetti verwerkt. Dit is natuurlijk niet voor niks. Confetti geeft een ultieme ervaring mee aan de festivalganger. En elke festival/horecaondernemer weet dat je tegenwoordig alles om de ervaring en beleving moet doen om te kunnen concurreren met je concurrent.

Confetti kanonnen van MagicFX

MagicFX is hét merk voor de confetti kanonnen en andere special effects. Zij zijn marktleider van deze hele branche! Wij zijn dan ook trots om officiële retailer te zijn van MagicFX. Dit wilt ook meteen zeggen dat wanneer je jouw confetti kanonnen koopt bij De Horeca Bazaar, dat je verzekerd bent van de beste kwaliteit. Naast de beste kwaliteit hebben we bij De Horeca Bazaar ook nog is de beste prijs! We geven namelijk altijd De laagste prijsgarantie op al onze feestartikelen! Dus ook op deze confetti kanonnen. Zoek je naast de confetti kanonnen ook nog losse confetti? Kijk gerust in ons grote assortiment van allerlei soorten kleuren.

Confetti kanonnen kopen bij De Horeca Bazaar

Zoals al gezegd heb je bij De Horeca Bazaar altijd de beste prijs en kwaliteit. Maar naast deze fantastische prijs en kwaliteit, streven wij ook naar een perfecte service! Wanneer er een probleem is met je zending, bel of mail ons gerust! Wij gaan dan meteen aan de slag om jouw probleem zo goed mogelijk op te lossen en een passende oplossing te zoeken. Daarnaast hebben we ook nog een ontzettend snelle levering. Wanneer je vóór 16:00 besteld, heb je het de volgende dag al in huis.
confetti shooters MagicFX kopen confetti kanonnen confetti shooters
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."