De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm multicolor metallic

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk evenement! Deze confetti shooters vandaag besteld, morgen in huis!

Confetti kanonnen kopen, elektrisch 80cm Confetti alle kleure papier-metallic electrische party poppers kopen confetti
MagicFX is groot geworden vanwege zijn kwalitatief hoogstaande confetti shooters. Inmiddels is deze special effects partij uitgegroeid tot een internationale speler die niet meer weg te denken is uit het huidige festival- en evenementen wereldje. Ook horecagelegenheden maken meer en meer gebruik van de sfeerproducten en belevingseffecten van MagicFX. Iedere uitgaansgelegenheid maakt bijna gebruik van rookvloeistoffen en confetti. Tegenwoordig zijn ook de CO2 effcten (bijv de CO2-gun) steeds vaker te zien in clubs, discotheken en horecagelegenheden. Het uitgaanspubliek vraagt non-stop prikkels, beleving en sfeer; MagicFX geeft wat de mensen vragen. De Horeca Bazaar biedt het volledige assortiment van MagicFX aan met de laagste prijsgarantie!

Metallic elektrische confetti cannons!


Confetti is een zekerheidje onder de festival gadgets! Al in de 19de eeuw werd er confetti gebruikt om feestelijke gelegenheden te vieren. Tegenwoordig wordt er nog veelvuldig gebruik gemaakt van confetti, alleen dan vaak in een confetti kanon of elektrisch confetti kanon. Elektrische confetti shooters zijn de party gadgets bij uitstek voor grootschalige evenementen, sportevenementen, popconcerten, etc. Echter ook voor kleinschalige gebeurtenissen is het confetti kanon onmisbaar. Denk aan feesten in horeca, clubs of discotheken, maar ook aan bruiloften, feestelijke openingen, kinderfeesten etc. Tegenwoordig is het uitgaanspubliek moeilijk tevreden te houden, confetti kanonnen zorgen ervoor dat er nog meer nadruk komt te liggen op hoogtepunten, dat uw publiek alert en enthousiast blijft. De Horeca Bazaar kan confetti shooters in iedere kleur leveren dus denk aan de details en match uw bedrijfskleuren met de kleuren van uw confetti.

Bij De Horeca Bazaar koopt u online confetti kanonnen al per stuk. Bent u geïnteresseerd om meer dan 300 confetti shooters te bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij een offerte op maat voor u kunnen maken.

Confetti shooters online kopen doet u bij De Horeca Bazaar tegen de scherpste prijs van Nederland!
1 10 1493
9.1
1493 Beoordelingen
"Alles snel geregeld, betrokken personeel
Onze bestelling was spoed en moest bedrukt worden!! Alles ruim op tijd binnen, precies naar wens!"