De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm metallic zwart

Met deze confetti shooter bouwt u van elk feest een geweldige beleving! Deze confetti shooter is van top kwaliteit, en dat allemaal tegen de laagste prijs!

Confetti is hot and happening! En wij brengen dit naar u! Voor de meest professionele confetti shooters van MagicFX komt u naar ons! Met een ruim aanbod aan kleuren, soorten en lengte creëert u een feest waarmee u een kerst op de taart legt van een prachtige avond, of juist het begin viert van een bijzonder moment. Vul de ruimte met prachtige glimmende snippers en vier het leven! Met een draai aan de buis draait u een gasflesjes los waardoor er op hoge druk een lancering ontstaat waarmee u de omgeving wakkers schud met een flinke knal, en een prachtige ambiance.

Confetti shooters voor een knalfeestje!


Je ziet het tegenwoordig overal, confetti! Een van de meest populaire feestartikelen op dit moment. De Horeca Bazaar pakt trends op en zorgt dat u daaruit kan kiezen. Als u alles wilt weten over confetti en confetti shooter. (zelfs met zelfgekozen kleuren!) kunt u naar confetti kanonnen! Daarnaast hebben wij Sound activated led armbanden dit zijn ook enorme toppers!

Hoe wij onze confetti shooters voor de laagste prijs kunnen bieden.


De Horeca Bazaar koopt alleen het beste voor zijn klanten, en dat terwijl wij ook de goedkoopste zijn, hoe? Dat kunnen wij door te door slim in te kopen bij onze leveranciers, rechtstreeks uit de fabriek dus. Omdat wij door dit proces niks via doorverkoop inkopen, hiermee creëert De Horeca Bazaar enorme schaalvoordelen. En voor 18:00 besteld, betekend de volgende werkdag in huis!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 1940
9.1
1940 Beoordelingen
"Snelle bezorging
Was snel in huis"
10.97