De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm metallic wit

Laat uw feest knallen met deze metallic shooter! Dit confetti kanon laat uw feest echt losbarsten.

Confetti shooters kopen, elektrisch 80cm
Als u een event of beurs heeft wilt u natuurlijk dat u een positieve indruk achter laat bij de gasten, daarvoor hebben wij onze confetti kanonnen! Deze knallende buizen gevuld met confetti maken van ieder feest een ware knalfuif! Met een draai aan het cilinder opent zich een klein gasflesje waarmee er een grote hoeveelheid confetti door de lucht dwarrelt. De perfecte manier om het publiek te verassen!

Over de confetti shooters

Deze confetti shooter komen van MagicFX het professionele bedrijf in confetti shooters! Dit bedrijf is een grote speler op de markt en levert kwaliteitsproducten. Wij bieden daarom alleen het beste van het beste. De buis is gemakkelijk te gebruik. Er zit een gasflesje onderin die opendraait door de buis te draaien. In tegenstelling tot een standaard shooter waarbij er met een vering een plateau word afgevuurd is dit juist het echte werk. Dus nu heeft u een prachtige toevoeging aan uw event of beurs. Als u ook voor een feesteffect wilt zorgen maar liever niet met een harde knal heeft De Horeca Bazaar een ander populair artikel om het feest tot een succes te maken! LED foam sticks zijn daarom ook al een lange periode heel veel te zien in cafés en festivals.

De laagste prijs garantie op onze confetti shooters!

Omdat De Horeca Bazaar al een lange periode onze inkoopt doet bij een van de beste producenten in de confetti wereld zijn wij trots u te vertellen dat wij de goedkoopste zijn! Dit kunnen wij u aanbieden omdat wij groot inkopen bij de producent, MagicFX is een absolute marktleider in feestartikelen en maakt daarom ook het beste van het beste. En dat allemaal voor de laagste prijs! Vandaag voor 16:00 besteld betekend morgen in huis! Dus wacht niet langer en maak van uw feest een echte knappartij!
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"