De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm metallic roze

Professionele confetti shooters van MagicFX. Deze confetti shooters vindt u bij De Horeca Bazaar tegen de laagste prijs van Nederland!

Confetti shooters kopen, elektrisch 80cm goedkope roze confetti popper kopen
Wij zijn zeer trots om te kunnen zeggen dat we officieel zakenpartner zijn van MagicFX. MagicFx is pionier, marktleider en innovator op het gebied van speciale effecten voor horeca en evenementen. Deze specialist verzorgt wereldwijd de mooiste CO2 shows, confetti effecten, rook- en misteffecten, vlammenshows streamer effects en nog veel meer adembenemende special effects. In een uitgaanswereld waar sfeer en beleving vaak bovenaan de wensenlijst staat, juist daar is het haast onmogelijk om nog om MagicFX heen te kunnen. Mensen willen non stop prikkels, entertainment en vernieuwing en dat is precies wat wij ze geven. Combineer de effecten van deze gigant op het gebied van specials met onze led foam sticks, led ballonnen, gekleurde borrelglazen of met ons feestvuurwerk om uw show nog verder te optimaliseren. Wij bieden de gehele collectie van MagicFX aan met de laagste prijsgarantie!

Goedkope electric confetti cannon roze!


Het gebruik van confetti is zeker niet nieuw. De vormen waarop confetti gebruikt wordt (oa door de invloed van MagicFX) is dat echter wel! Zo zijn er voor iedere gelegenheid confetti shooters beschikbaar. Van de kleinste kinderfeestjes tot de meest extreme festivals. Door de contante innovaties op dit gebied blijft het confetti gebruik vernieuwend en spannend. Zo is het confetti geweer een van de nieuwste gadgets om de elektrische confetti kanonnen af te vuren. Deze roze elektrische confetti shooter wordt, vanwege zijn reikwijdte, vaak ingezet op grotere evenementen, discotheken en festivals. De metallic confetti-snippers geven uw event letterlijk en figuurlijk extra glans!
1 10 1632
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"