De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm metallic rood

Elektrische confetti shooters gemaakt door professionals van MagicFX. Deze confetti kanonnen zijn de gangmakers van elk feestje!

MagicFX heeft waarschijnlijk geen introductie nodig. Deze mondiale speler op het gebied van special effects is bekend bij het gros van de horeca eigenaren en event organisatoren. Maar voor de paar mensen die dit mega bedrijf niet kennen, stellen we ze u graag nog een keer voor: MagicFX is naast pionier ook marktleider en innovator op het gebied van speciale effecten. Ze bieden producten en effecten voor de grootste festivals of popconcerten wereldwijd maar hebben ook special effects welke prima ingezet kunnen worden tijdens een knus bedrijfsevent, modeshow of verjaardagsfeestje. Van CO2 effecten tot schuimparty vloeistoffen en van vlameffecten tot de meest uiteenlopende confetti gadgets. Deze producten verzorgen het ultieme "wow-effect" onder uw gasten, zorgt ervoor dat er nog lang gespraat wordt over uw event en zorgt ervoor dat foto's en filmpjes gemaakt worden met de mobiele telefoons. Bij De Horeca Bazaar bieden wij het gehele assortiment van MagicFX aan met de laagste prijsgarantie!

Confetti kanon metallic rood 80cmConfetti is een feestartikel van alle tijden. Echter blijft het feestproduct nooit stilstaan, dit is onder andere de verdienste van MagicFX. Eerst was het natuurlijk de confetti die gebruikt werd, daarna kwamen de confetti shooters, de electric confetti shooters en daarna een mega assortiment aan confetti gadgets en manieren om confetti vernieuwend te houden. Dit is zeer zeker gelukt want confetti is populairder dan ooit tevoren. Jaarlijks groeit de confetti(shooter) afzet in Nederland met meer dan 10 procent. Confetti gebruik is niet meer voorbehouden aan grote festivals, events of popconcerten maar tegenwoordig zien we de confetti knallers ook tijdens modeshows, privé feestjes, winkelopeningen en bruiloften. Deze 80cm metallic rode cannon wordt (vanwege zijn gigantische reikwijdte) vooral veel gebruikt in voetbalstadions en grotere horeca, discotheken en festivals. De metallic snippers geven net dat extra beetje glans voor een zeer feestelijk effect!

9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."