De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm metallic groen

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk festival! Ook zijn deze confetti shooters populair op diverse evenementen.

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

MagicFX is nationaal en internationaal bekend vanwege zijn brede assortiment aan speciale effecten die het wow-effect creëren. Festivals en horecagelegenheden komen meer en meer in het teken te staan van amusement, beleving en non stop entertainment! Alleen een DJ met wat licht en geluid is tegenwoordig niet meer genoeg. Zo zien we vaak danseressen, de mooiste decors en decoratie, lasershows, feestvuurwerk, led foam sticks, glow sticks en veel andere al dan niet lichtgevende feest gadgets. Echter zijn de effecten van MagicFX onomstreden in het huidige uitgaansleven. De CO2 jets, confetti cannons, rookmachinevloeistoffen, vlameffecten, confetti geweren of streamer shooters zijn niet meer weg te denken uit ons party-leven. Dit zijn de special effects waarmee u reacties vanuit uw publiek oproep, het wow-effect creëert en de effecten die zorgen dat uw gasten foto's en filmpjes maken met hun mobiele telefoons om deze te delen met hun social network vrienden. Bestel de producten en effecten van MagicFX bij De Horeca Bazaar met de laagste prijsgarantie!

Goedkope confetti shooters van MagicFX

Zoals gezegd is MagicFX marktleider op het gebied van speciale effecten en van confetti (gadgets) in het bijzonder. Het gebruik van confetti bestaat echter al eeuwen. Echter zijn de manieren waarop confetti gebruikt wordt, mede als de gelegenheden waarop confetti gebruikt wordt veel breder geworden dan jaren terug. Zo is het confetti kanon in iedere maat verkrijgbaar en sluit er altijd wel een cannon aan bij uw feest of evenement. Tegenwoordig zien we de cannons ook op bruiloften, bedrijfsfeestje, winkelopeningen, baby borrels of modeshows. Deze 80cm metallic confetti shooter heeft echter een enorme reikwijdte waardoor het vooral ingezet wordt in discotheken, in stadions, festivals of grotere evenementen.. De metallic groene confetti zorgt voor een extra feestelijke tint aan het geheel!

Meer info
Minder info

Slechts enkele op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Confetti kanonnen kopen, elektrisch 80cm
Confetti kanonnen kopen, elektrisch 80cm
Metallic confetti knaller special effect
Metallic confetti knaller special effect

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 10.97
1 10 9.1 2889
10 10