De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm fluor roze

MagicFX confetti shooters zijn ideaal voor feesten zoals de gaypride! Vul de lucht met confetti met een druk op de schakelaar, de confetti shooter doet de rest!

Ieder jaar worden er steeds meer evenementen gehouden, met betrekking tot van alles en nog wat. Van koningsdag naar de gaypride. En dat is natuurlijk hartstikke tof! tegenwoordig willen alle feestgangers door steeds meer dingen geprikkeld worden. En dan zijn confetti shooters de ideale oplossing! Na een druk op de knop komt er een prachtige confetti regen uit de lucht! Het speciale aan deze confetti is dat het licht geeft als het in aanraking komt met blacklight! Dubbel zoveel entertainment voor het publiek!

Dit roze confetti kanon is perfect voor een spectaculair effect


Evenementen zoals de gaypride stralen natuurlijk vrolijkheid uit. En wie wordt er nou niet vrolijk van confetti? Confetti staat voor feest, al honderd jaren lang! Confetti werd vroeger gemaakt als feestversiering tijdens feestelijke gebeurtenissen. dan werden bijvoorbeeld kleren of andere feestartikelen in kleine stukken geknipt. Deze werden vervolgens het publiek ingegooid voor een extreem feestelijk effect. En de functie is de loop der jaar exact hetzelfde gebleven. Waar confetti is , is feest! Alleen heeft de confetti een enorme upgrade gehad. Door de confetti shooters van MagicFX schieten de shooters wel meer dan 8 meter ver! En dit allemaal automatisch!

MagicFX confetti shooters tegen de laagste prijs van Nederland!


De waarde van confetti willen we graag hetzelfde houden als vroeger, een leuk feestartikel tegen een lage prijs. Dat is de rede waarom De Horeca Bazaar de laagste prijs aanbied! Ieder feest heeft recht op een leuke en knallende aankleding. Confetti shooters zorgen voor een knallend effect die het feest of evenement onvergetelijk maakt. Natuurlijk hebben we meer feestartikelen in ons assortiment die ervoor zorgen dat het onvergetelijk blijft!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2050
9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."
12.06