De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm fluor oranje

Koningsdag is geen Koningsdag zonder onder MagicFX confetti shooters! En al helemaal omdat deze confetti shooters gemakkelijk te gebruiken zijn.

Confetti kanonnen kopen, elektrisch 80cm
Koningsdag wordt ieder jaar een steeds groter evenement. Naast het ceremoniële bezoek van Koning Willem Alexander zijn er natuurlijk nog veel meer festiviteiten waar Koningsdag om draait. Een festival hier, en een festival daar. Tegenwoordig ontkomt u niet meer van de festivals, in open lucht of en clubs en cafés. Met onze MagicFX confetti shooters maakt u van ieder feest een knallend feest! Met een draai en de hendel vliegt er een wolk confetti door de lucht. Zelf Koning Willem Alexander zal er een WOW-gevoel van krijgen!

Licht ieder café of club op tijdens Koningsdag met onze fluor oranje confetti shooters!

De laatste tijd wordt het steeds vaker gebruikt, blacklight. Blacklight zorgt ervoor dat de witte kledingstukken oplichten. Wij zorgen dat we altijd up te date zijn met de nieuwste partygadgets. Zo ook met deze confetti shooters! Deze confetti shooters geven licht als ze blootgesteld worden aan blacklight. Fantastisch om van uw Koningsdag evenement opvallend te laten worden! Naast deze confetti shooters hebben we nog meer artikelen die te maken hebben met het thema oranje. Bekijk daarom gerust al onze oranje artikelen! Met deze artikelen maakt u uw evenement onvergetelijk!

Al uw confetti shooters tegen de laagste prijs!

De Horeca Bazaar vindt het belangrijk dat ieder feest een knalfeest wordt, en dat moet natuurlijk niet te duur zijn. Daarom bieden wij de laagste prijsgarantie op al onze feestartikelen! Wij kunnen deze laagste prijsgarantie bieden door de manier van inkopen die wij hanteren. Wij kopen al onze artikelen grootschalig in bij de directe bron. Hierdoor creëren wij enorme schaalvoordelen waarmee we meer terug kunnen geven aan onze klant. Aan u dus! Ziet u elders onze producten tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"