De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm fluor groen

Geen feest is compleet zonder onze MagicFX confetti shooters! Met deze speciale confetti shooters ben je een echte feestmaker.

Onze MagicFX confetti shooters maken van ieder feest een knallend feest. Voor ieder feestelijk evenement zijn deze confetti shooters geschikt. Deze 80cm fluor confetti shooters schieten tot wel 12 meter ver, en geven licht als het in blootstelling wordt gebracht met blacklight! Dit geeft een spectaculair effect waardoor het publiek een echt WOW-effect zal ervaren. Dit zullen ze niet snel vergeten!

Schiet uw festival de lucht in met onze MagicFX confetti shooters!


Door de knal, en al de vliegende confetti zorgen onze confetti shooters van MagicFX voor een spectaculair effect, maar naast deze confetti shooters hebben wij nog veel meer feestartikelen in ons assortiment! Denk bijvoorbeeld aan onze Foam sticks of sound activated LED armbandjes. Deze geven beide licht en zijn enorm leuk om uit te delen! Door deze artikelen zullen de foto’s die u maakt van het evenement fenomenaal zijn!

Alle feestartikelen tegen de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar!


De Horeca Bazaar streeft naar de laagste prijsgarantie, en dat kunnen wij u ook bieden! Door de manier van inkopen creëren wij enorme schaalvoordelen. Door deze schaalvoordelen kunnen wij meer terug geven in prijs aan onze klanten, aan u dus! Ziet u onze producten alsnog elders goedkoper? Dan passen wij direct de prijzen aan!

Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2136
9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."
12.06