De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm fluor geel

Maak er een lichtgevend feest van met onze fluorescerende confetti shooters! Voeg blacklight toe en laat deze confetti shooter sprankelen!

De Horeca Bazaar is altijd op zoek naar de nieuwste feestartikelen, zo ook binnen ons assortiment van confetti shooters. Iedereen kent het wel, blacklight. Blacklight zorgt ervoor dat in bijvoorbeeld clubs of cafés al het wit licht geeft. En dat doet onze confetti ook die in de confetti shooters zit. Als deze confetti shooters af worden geschoten binnen een ruime waar blacklight is, zal dit een echt WOW-effect bij het publiek!

De nieuwste MagicFX confetti shooters vindt u bij De Horeca Bazaar!

Wij importen onze producten meestal zelf in, maar zeggen geen nee tegen een kwalitatief goede samenwerking. Daarom zijn wij erg trots op onze samenwerking met MagicFX. MagicFX is de marktleider op het gebied van special effects. Door de samenwerking die wij hebben me MagicFX kunnen wij u de nieuwste confetti shooters aanbieden die op de markt zijn! Naast de confetti shooters proberen wij altijd de nieuwste feestartikelen in ons assortiment te hebben! Bent u benieuwd wat wij allemaal in ons assortiment hebben? Neem gerust een kijkje bij onze feestartikelen!

Elektrische confetti shooters met de laagste prijsgarantie!

Met onze elektrische confetti shooters kunt u de shooters op een moment af laten gaan wanneer u zelf wilt. Op een bepaald moment in een dj-set of na een optreden? Dat kan allemaal! Deze unieke fluor confetti shooters bieden wij aan met de laagsteprijs garantie! Dit doen wij omdat wij vinden dat ieder feest een knal feest moet zijn! Ziet u elders dit artikel tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2807
9.1
2807 Beoordelingen
"Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!"
12.06