De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm fluor geel

Maak er een lichtgevend feest van met onze fluorescerende confetti shooters! Voeg blacklight toe en laat deze confetti shooter sprankelen!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

De Horeca Bazaar is altijd op zoek naar de nieuwste feestartikelen, zo ook binnen ons assortiment van confetti shooters. Iedereen kent het wel, blacklight. Blacklight zorgt ervoor dat in bijvoorbeeld clubs of cafés al het wit licht geeft. En dat doet onze confetti ook die in de confetti shooters zit. Als deze confetti shooters af worden geschoten binnen een ruime waar blacklight is, zal dit een echt WOW-effect bij het publiek!

De nieuwste MagicFX confetti shooters vindt u bij De Horeca Bazaar!

Wij importen onze producten meestal zelf in, maar zeggen geen nee tegen een kwalitatief goede samenwerking. Daarom zijn wij erg trots op onze samenwerking met MagicFX. MagicFX is de marktleider op het gebied van special effects. Door de samenwerking die wij hebben me MagicFX kunnen wij u de nieuwste confetti shooters aanbieden die op de markt zijn! Naast de confetti shooters proberen wij altijd de nieuwste feestartikelen in ons assortiment te hebben! Bent u benieuwd wat wij allemaal in ons assortiment hebben? Neem gerust een kijkje bij onze feestartikelen!

Elektrische confetti shooters met de laagste prijsgarantie!

Met onze elektrische confetti shooters kunt u de shooters op een moment af laten gaan wanneer u zelf wilt. Op een bepaald moment in een dj-set of na een optreden? Dat kan allemaal! Deze unieke fluor confetti shooters bieden wij aan met de laagsteprijs garantie! Dit doen wij omdat wij vinden dat ieder feest een knal feest moet zijn! Ziet u elders dit artikel tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Confetti kanonnen kopen, elektrisch 80cm
Confetti kanonnen kopen, elektrisch 80cm

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 12.06
1 10 9.1 2908
10 10