Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

MagicFX elektrisch confetti kanon 50cm metallic roze

Elektrische confetti cannon; de ultieme part gadget

Beschrijving

MagicFX is wereldwijd bekend vanwege zijn grote diversiteit en kwaliteit op het gebied van special effects. MagicFX is groot geworden door de ontwikkeling van een groot assortiment aan confetti, confetti shooters, elektrische confetti shooters en confetti gadgets. Daarnaast heeft de ontwikkeling van CO2 effecten, vlammeneffecten, streamer cannons, etc de naamsbekendheid alleen maar vergroot. Tegenwoordig draaien festivals en evenementen allemaal om beleving en dat is wat MagicFX kan leveren. Wij combineren de hoge kwaliteit en diversiteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar!

Elektrische confetti shooters kopen tegen de laagste prijs


Waar confetti is, daar is het feest. Confetti wordt al erg lang gebruikt om een feestelijke bijeenkomst nog meer kracht bij te zetten. Waar het voorheen vooral losse confetti was dat gebruikt werd, zijn het nu meer en meer confetti shooters en elektrische confetti shooters die we tegenkomen op festivals, evenementen en in de horeca. Het effect van confetti cannons is enorm vanwege de hoge druk waarmee de confetti uit de cannons wordt geschoten. Een goede confetti-show geeft een adembenemend effect onder uw gasten, het WOW-effect waar uw gasten nog lang over napraten! Deze 40 cm roze metallic elektrische confetti cannons worden veel ingezet tijdens bruiloften, in de horeca, tijdens winkelopeningen, etc. Voor een optimaal totaaleffect kunt u deze elektrische confetti shooters combineren met onze andere feestartikelen zoals de led foamsticks, onze ijsfonteinen of onze led ballonnen.

Details

Dit confetti kanon heeft de volgende eigenschappen:

- Het confetti kanon heeft een totale lengte van 40cm
- Onze confetti, confetti shooters en confetti gadgets komen allemaal uit de fabriek van MagicFX
- Dit confetti kanon is makkelijk elektrisch en centraal te bedienen
- Let op: kan afgeven!
- Richt het confetti kanon nooit op anderen!
- Deze shooter bevat langwerpige metallic roze confetti
- Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.