De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch confetti kanon 50cm metallic roze

Elektrische confetti cannon; de ultieme part gadget

Confetti kanonnen kopen, elektrisch 50cm roze metallic electrisch confetti kanon
MagicFX is wereldwijd bekend vanwege zijn grote diversiteit en kwaliteit op het gebied van special effects. MagicFX is groot geworden door de ontwikkeling van een groot assortiment aan confetti, confetti shooters, elektrische confetti shooters en confetti gadgets. Daarnaast heeft de ontwikkeling van CO2 effecten, vlammeneffecten, streamer cannons, etc de naamsbekendheid alleen maar vergroot. Tegenwoordig draaien festivals en evenementen allemaal om beleving en dat is wat MagicFX kan leveren. Wij combineren de hoge kwaliteit en diversiteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar!

Elektrische confetti shooters kopen tegen de laagste prijs


Waar confetti is, daar is het feest. Confetti wordt al erg lang gebruikt om een feestelijke bijeenkomst nog meer kracht bij te zetten. Waar het voorheen vooral losse confetti was dat gebruikt werd, zijn het nu meer en meer confetti shooters en elektrische confetti shooters die we tegenkomen op festivals, evenementen en in de horeca. Het effect van confetti cannons is enorm vanwege de hoge druk waarmee de confetti uit de cannons wordt geschoten. Een goede confetti-show geeft een adembenemend effect onder uw gasten, het WOW-effect waar uw gasten nog lang over napraten! Deze 40 cm roze metallic elektrische confetti cannons worden veel ingezet tijdens bruiloften, in de horeca, tijdens winkelopeningen, etc. Voor een optimaal totaaleffect kunt u deze elektrische confetti shooters combineren met onze andere feestartikelen zoals de led foamsticks, onze ijsfonteinen of onze led ballonnen.
1 10 1516
9.1
1516 Beoordelingen
"Supersnel en voordelig!
Meerdere keren besteld, en het is er altijd supersnel. Aardige mensen ook, enorm behulpzaam."
Ook iets voor jou?
Lichtgevende led foam sticks

Foam sticks roze/paars

Led foam sticks zijn DE feestartikelen van dit jaar! Wij garanderen de laagste prijs op onze led foam sticks, vandaag bestellen is morgen al in huis!

Vanaf
0,54
Per stuk
Hawaii krans roze

Hawaii krans - Roze

Roze Hawaii slingers, de goedkoopste van Nederland! Bestel uw hwaii kransen vandaag nog online en u kunt morgen al beginnen met het feestje. 24-uurs-service

Vanaf
0,24
Per stuk
Goedkope lichtgevende glow sticks roze

Glowsticks - Roze

Populaire breaklights ofwel lichtgevende armbandjes, nu ook in roze. de glow sticks zijn een toegevoegde waarde voor ieder feestje, evenement of bruiloft.

0,05
0,04
Per stuk