De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch confetti kanon 50cm metallic rood

Maak er een knallend festival van met onze elektrische confetti shooters! Dit caliber confetti shooter maakt van jouw feest een bijzondere avond!

Wij zijn altijd opzoek naar de aller beste en leukste feestartikelen. Wij importeren onze producten vaak zelf in. Maar zijn ook niet vies van een kwalitatieve samenwerking met andere partijen. Zo ook met MagicFX. MagicFX is de marktleider op het gebied van special effects en daarom zijn wij enorm trots op de samenwerking met deze fantastische partij. Door special effects van toe te voegen aan uw festival zullen de gasten het festival ervaren als een onvergetelijk evenement! Met de confetti kanonnen wordt ieder feest een echt knalfeest!

Combineer de MagicFX confetti kanonnen met al onze feestartikelen!

Met de MagicFX confetti shooters creëert u een onvergetelijk effect. Maar tegenwoordig willen de feestgangers nog meer geprikkeld worden. En daar zijn onze feestartikelen een perfect product voor. Het is mogelijk om een groot deel van deze feestartikelen te bedrukken met uw logo of slogan. Het is altijd geestig om een gratis artikel te krijgen bij binnenkomst van een festival. Van een bedrukte zonnebril tot een bedrukte waaier. Het is allemaal mogelijk bij De Horeca Bazaar! Door al deze verschillende feestartikelen zal iedereen een goed gevoel hebben bij uw festival, en deze niet meer vergeten!

Altijd de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar!

Niet alleen de MagicFX confetti shooters kunt u bij De Horeca Bazaar vinden voor de laagste prijs, maar ook al onze andere feestartikelen! De laagste prijsgarantie kunnen wij bieden door de manier van handelen die wij hanteren. Doordat wij al onze feestartikelen direct bij de fabrikant inkopen, zetten wij de dure tussenhandelaren buitenspel. Hierdoor kunnen wij meer terug geven aan onze klant, aan u dus! Ziet u elders onze producten tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!
Confetti kanonnen kopen, elektrisch 50cm
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."